Er zijn tegenwoordig zoveel apparaten in huis die zo "makkelijk" in gebruik zijn. Maar wat als er iets anders gaat dan anders? De handleiding  die zeer beknopt is geschreven biedt dan vaak geen oplossing. Dit is een probleem waar we steeds vaker mee te maken kunnen krijgen. Niels kan helpen met dit soort uitdagingen. Een opmerking die hij vaak hoort is: "Het maakt niet uit 'hoe' het werkt, 'als' het maar werkt!", zo zou het moeten zijn.

Technische hulp

Wat doet Niels

Ken je dat? Op een feestje vertellen dat je op zoek bent naar een nieuwe TV en dan van iedereen horen welke TV je zou moeten nemen. Omdat je veel adviezen kreeg, toch maar eens op internet kijken, maar dan zijn er nog veel meer... Door een gesprek met Niels kan hij er makkelijk achterkomen welke TV het best geschikt is. Het is een sport voor hem om prijs en gebruikswensen op elkaar af te stemmen.

Advies bij aankopen

Heb je hulp nodig met het ontwerpen van je website? Ook hier kan TechNiels je helpen. Er zijn veel zaken om rekening meer te houden, de doelgroep, leesbaarheid, een speelse site of juist formeel. Samen met Niels krijg je  een website die geheel naar jouw wensen en zijn kennis is ingericht.

Websites

Aansluiten apparaten

Als je een nieuw apparaat hebt en deze moet nog aangesloten worden, neem dan contact met Niels. Hij zorgt ervoor dat het apparaat netjes aangesloten wordt en eventueel ook nog ingesteld naar jouw wensen. Je hoeft er alleen maar gebruik van te maken, niet de stress van het aansluiten en configureren.

Onderhoud

In deze tijd is een stabiel draadloos netwerk wel één van de eerste levensbehoefte te noemen. Tijdens het onderhoud kijkt TechNiels ook naar veranderingen in het netwerk en wordt deze nog eens goed geconfigureerd. Want ook het netwerk van de buren kan invloed hebben op jouw netwerk. Ook controleren we tijdens het onderhoud je computer, smartphones, stellen deze anders in als dit nodig is en installeren de eventuele updates.